»Pri kuhanju je toliko zvokov, da bi glasbo moral poslušati zares na glas.«
»Bila je Cecil B. DeMille slabe volje, Tolstoj kuhanja mule.«
»Eden od mitov je denimo, da so klapavice pokvarjene, če se po kuhanju ne odprejo. To sploh ni res.«
»Moja glasba je kontinuirana glasba.«
»Cilj je postati glasba, ne igrati glasbe.«
»Ugotovil sem, da se zdi univerzalen v svoji specifičnosti ... saj je tako ljubeče podrobno opisana izkušnja odraščanja ob korejski hrani in kuhanju korejske hrane.«
»Naloga masteringa je, da zven glasbe postavi v neko merilo z drugo glasbo. To je glasbo, ki se komercialno predvaja.«
»Vpliv anatolske glasbe je v moji glasbi zelo močen in globok.«
»Imamo vplive afriške glasbe ter evropske, še posebej francoske in španske glasbe. Mešanica glasbe, ki je nastala, nima poudarka na prvi dobi, kar je običajen poudarek zahodnejše glasbe, temveč na četrti dobi. Zato je kubanska glasba tako plesna.«
»Seveda sem pristranski in mislim, da smo umetniki. Zdi se mi očitno, da gre pri kuhanju za dve stvari: za obrtništvo ter za umetniško ustvarjanje.«
Kliknite povezavo za prikaz izjav v želenem obdobju